En mottagning med bas i Uppsala

Holista Hälsa ser vi hela människan och utgår från den holistiska filosofin att helheten är större än delarna.

Holista Hälsa strävar efter att arbeta hälsofrämjande och förebyggande. Vi består av två enheter – en psykologmottagning samt en friskvårdsmottagning med inriktning på: medicinsk yoga, mindfulness och medveten andning. 

Ofta är det flera bitar i livet som är i obalans när vi inte mår bra. Dessa bitar hänger ihop med varandra. Kanske har din huvudvärk att göra med ditt sömnmönster, din kost eller din kroppshållning? Kanske har din känsla av otillräcklighet att göra med relationsmönster och bristande ork, vilket i sin tur ger dig ångest? 

På Holista Hälsa ser vi alla delar av människan som lika viktiga. Vi fokuserar på hela dig och erbjuder bland annat psykologsamtal med KBT-verktyg, kurser i mindfulness/medveten närvaro, kostrådgivning och medicinsk yoga. Du kan välja en insats, eller kombinera flera. Vi erbjuder tid för dig enskilt eller för er som par. Vi arbetar dessutom mot företag och skola. För bästa resultat kombinerar du våra insatser i ett skräddarsytt paket.

Vi ser fram emot att träffa dig! 

Ladan & Amir

Vårt uppdrag

Holista Hälsa strävar efter att arbeta hälsofrämjande och förebyggande med människans alla delar i fokus. 

Vision

Genom att se helheten i alla delar av människan kan vi individanpassa och skräddarsy våra lösningar till våra kunder. 

Våra värdeord

Vi på Holista Hälsa

Ladan Alizadeh

Utbildad i medicinsk teknik och certifierad instruktör i medicinsk yoga. För närvarande vidareutbildar sig Ladan till lärare i medicinsk yoga. Ladan har utbildning i Hormony yoga – inriktad specifikt mot kvinnor i syfte att skapa hormonbalans. Hon är dessutom utbildad ansikts- och hårbottenmassör. Ladan har stor kunskap kring livsstilsfrågor och kostrådgivning och är en framgångsrik egenföretagare sedan 20 år. Ladan erbjuder tjänster inom hår- och ansiktsvård vid förfrågan.

Amir Siasi

Amir är certifierad instruktör inom medicinsk yoga och medveten andning. Han är dessutom legitimerad psykolog och specialist inom klinisk neuropsykologi. Amir har mångårig erfarenhet av arbete med psykologisk behandling inriktning KBT och neuropsykiatriskt utredningsarbete. Han har kompetens inom arbete med barn, unga och vuxna. Han har verkat som föreläsare och konsult/handledare inom ett flertal organisationer.

Niklas Thunberg

Leg läkare. Specialist inom psykiatri. Docent.