Holista psykologmottagning

I samarbete med

En psykologmottagning med dina behov i fokus

Vi möter alla motgångar någon gång och känner att livet inte går i den riktning vi vill. Kanske har du drabbats av en akut kris, har besvär med nedstämdhet, utbrändhet, stress eller oro. I en samtalskontakt med psykolog får du hjälp att reda ut vad i ditt liv som inte fungerar, hur du kan förändra det och hur du kan acceptera din situation. Vår holistiska åskådning hjälper dig att vidga ditt synsätt och se olika perspektiv.

På vår psykologmottagning möts du av psykologer med mångårig erfarenhet av psykologisk behandling. Vi erbjuder samtalsbehandling både för dig enskilt, för er som par, samt gruppsamtal. Vi genomför också neuropsykiatriska utredningar.

Individuell terapi

När du vill påbörja en kontakt med psykolog bestämmer du och psykologen en tid för ett första bedömningssamtal, där du får berätta om vad du vill ha hjälp med. Ni kommer överens om ungefär hur många samtal som kan bli aktuella, och ett mål att arbeta mot. På Holista Hälsa har vi kompetens både inom kognitiv beteendeterapi (KBT), Acceptance and Comittment Therapy (ACT) och psykodynamisk terapi (PDT).

Priset för individuell behandling är 950:- per session. Student, arbetssökande, långtidssjukskrivna eller pensionärer erbjuds ett rabatterat pris om 550:- per session.

Parterapi

Vi erbjuder rådgivande eller behandlande samtal hos psykolog för er som på olika sätt vill komma vidare i relationen och förbättra er kommunikation. Psykologen hjälper er att få syn på relationsmönster, att börja prata med varandra och hitta lösningar. Ni arbetar mot ett gemensamt mål – att förbättra relationen. Under samtalen lyssnar ni på varandra och psykologen vägleder er i att ta upp ämnen som annars kan vara svåra att prata om.

Parsamtal kostar 850:- per person och session.

Gruppterapi

Vi erbjuder behandling i grupp för personer som upplever liknande besvär: exempelvis stress/utmattning, tvångssyndrom eller olika typer av ångest. Vi erbjuder också gruppbehandling för dig som har diagnosen ADHD.

Fördelen med att få behandling i grupp är att du får möjlighet att utbyta erfarenheter och få stöd av personer som befinner sig i en liknande situation. Inför en gruppbehandling får du till att börja med träffa en psykolog enskilt under ett till tre bedömningssamtal.

Neuropsykiatrisk utredning

Vi erbjuder utredning med neuropsykiatrisk frågeställning. Neuropsykiatriska tillstånd innefattar diagnoser som ADHD, autismspektrumtillstånd och Tourettes syndrom. En neuropsykiatrisk utredning kan hjälpa dig att få klarhet i dina besvär och ge dig möjlighet till stöd.

Inför varje utredning görs en individuell bedömning om priset. Kontakta oss för prisförslag

Samarbete och konsultation mot företag

Vi erbjuder föreläsningar av psykolog om stresshantering, samtalsteknik och kommunikation. Har ditt företag konflikter i arbetslagen, besvär med hög arbetsbelastning och stress eller andra svårigheter att komma framåt kan vi erbjuda konsultation utifrån överenskommelse.

Holista Hälsa samarbetar gärna med företagshälsovård och hälsocentraler kring patienter med olika typer av psykisk ohälsa såsom stressproblematik, olika ångesttillstånd och utbrändhet.

Vi utgår alltid ifrån företagets förutsättningar. Kontakta oss för en offert anpassad till just ert företags behov.

Skolpsykologiskt konsultarbete

På Holista Hälsa finns mångårig erfarenhet av skolpsykologiskt arbete. Önskar din skola hjälp med elevhälsoarbetet i form av skolpsykologiska utredningar, psykologbedömningar kring mående, föreläsningar mot personal eller konsultation kring grupp- och organisationsfrågor kan vi bidra utifrån överenskommelse.

Kontakta oss för ett prisförslag.

Våra samarbetspartners

Våra psykologer

Amir Siasi

Legitimerad psykolog och specialist inom klinisk neuropsykologi. Amir har mångårig erfarenhet av arbete med psykologisk behandling inriktning KBT och neuropsykiatriskt utredningsarbete. Han har kompetens inom arbete med barn, unga och vuxna. Han har verkat som föreläsare och konsult/handledare inom ett flertal organisationer. Han är dessutom certifierad instruktör inom medicinsk yoga och medveten andning.

Niklas Thunberg

Leg läkare. Specialist inom psykiatri. Docent.

Investera i dig själv redan idag. Boka ett första möte med oss.

Bokning

Kontakta oss via formuläret nedan för att boka ett besök hos oss. Vi ser fram emot att höra ifrån dig och återkommer så snart vi har tagit emot ditt mail. Välkommen!